Bereikbaarheid

Vanuit de richting Amsterdam:

U volgt de A7 richting Purmerend/Leeuwarden, u neemt de afslag Avenhorn. Onderaan de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten direct weer links. U rijdt het viaduct onderdoor en bij de 2e stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Braken. Deze weg volgt u totdat u aan uw rechterhand tuincentrum Overvecht ziet, hier gaat u (bij stoplichten) rechts af. U rijdt nu op de Dorpsstraat van Obdam. U neemt de 3e afslag links (op de hoek de bakker), dit is de Kerkweg. U parkeert nu de auto voor de deur van DOWIZO Mode.

Vanuit de richting Haarlem:

U volgt de A9 of de A5 richting Alkmaar. U blijft de weg volgen richting Heerhugowaard. Voorbij het BP Tankstation neemt u rechts de afslag Obdam. Deze weg volgt u totdat u de grote rotonde met tankstation ziet. U bent nu in Obdam. De rotonde neemt u rechtdoor. U ziet nu stoplichten met links voor u tuincentrum Overvecht. U gaat bij deze stoplichten links af. U rijdt nu op de Dorpsstraat van Obdam. U neemt de 3e afslag links (op de hoek de bakker), dit is de Kerkweg. U parkeert nu de auto voor de deur van DOWIZO Mode.

Openbaar Vervoer:

DOWIZO Mode is ook te bereiken met de trein. U stapt bij station Obdam uit. U wandelt richting de spoorwegovergang en steekt deze over. U wandelt nu op de Dorpsstraat. U neemt de 2e weg rechts, dit is de Kerkweg. Welkom bij DOWIZO Mode! Ieder half uur vertrekt er een trein richting Hoorn en Alkmaar.  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Woensdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Donderdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Vrijdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Zaterdag 9:30 uur - 16:00 uur

DOWIZO Mode
Kerkweg 21 A
1713 JE OBDAM

0226 – 451623