Medewerkers

Tanja

“In 2011 kreeg ik de kans om kennis te mogen maken met Dorien en DOWIZO Mode. De werkwijze, het enthousiasme van Dorien en de prachtige winkel met modische merken geven mij het gevoel, te werken op een plek waar je je thuis voelt. Bij DOWIZO Mode is verkopen geen toneelstuk maar een vak! Mode verkopen aan tevreden klanten die graag terugkomen. De klant laten stralen is mijn doel!

Ongedwongen rondkijken, eerlijk advies en persoonlijke aandacht is wat ik de klant wil laten ervaren. Ontdek jezelf opnieuw, laat je verrassen, net zoals ik in 2011 deed!”

 

Graag tot ziens, Tanja

Fenny

“Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij DOWIZO mode. Ik kom uit Heerhugowaard en je bedenkt dan niet snel dat er een leuke modezaak in Obdam is. Verbaas u net als ik dat deed!”

Ik zou iedere modebewuste jonge vrouw, moeder en oma aanraden om een bezoek te brengen aan DOWIZO mode in Obdam.

Iedere klant kan persoonlijk advies krijgen en hulp bij het zoeken naar jouw juiste outfit. Je voelt je er direct thuis en heel welkom. Maar daarnaast gaat Dorien mee met de mode maar zij zorgt er ook voor dat iedereen kan slagen bij ons. Juist deze combinatie maakt de winkel toegankelijk. Zo ervaar ik het zeker!

Ik ben heel blij dat ik als medewerkster mag adviseren en dat doe ik graag. Voor mij is het doel bereikt als iemand zich fijn voelt in hetgeen zij koopt en dat zij met een blij gevoel de winkel verlaat.

Ik zie u graag bij ons in de winkel en wie weet mag ik u adviseren! Dan laat ik u het DOWIZO gevoel ervaren!  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Woensdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Donderdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Vrijdag 9:30 uur - 17:30 uur
  • Zaterdag 9:30 uur - 16:00 uur

DOWIZO Mode
Kerkweg 21 A
1713 JE OBDAM

0226 – 451623